31 mai 2013

Tort cu crema de ciocolata si jeleu de capsuni

       Capsuna si ciocolata sant vedete intr-un tort si daca in rol secudar este si frisca este de oscar.
Capsunii si ciocolata se potrivesc perfect impreuna mai ales daca este si putina frisca este un deliciu.
Despre asta este acest tort .

29 mai 2013

Caras cu salvie la cuptor

   Pestele l-am preparat foarte simplu dar aromat mai ales daca va place salvia este un deliciu.
Carasul este primit tot de la renumitul pescar " var Mircea" :))) .

27 mai 2013

Paine cu ou la cuptor

   Ehe-he painea cu ou este din amintiri din copilarie si nu numai dar cum eu nu prajesc nimic am facut o reteta pe placul meu fara miros sau fum de la prajit. O reteta pentru un mic dejun putin mai tarziu.

20 mai 2013

Tort marshmallow cu capsuni

   Este sezonul capsunelor deci sa profitam de ele si sa ne rasfatam cu dulciuri cu capsuni drept urmare am pregatit ceva special pentru acest sezon care nu are cum sa nu va placa.
Delicos flaors are reteta dar am modificato putin.

16 mai 2013

Tort din " Cozonac "

   Aveti un cozonac (chec, panettone) care nu este asa de bun sau este ramas si uscat ?  Iata o reteta care il transforma in ceva spectaculos fara a folosi cuptorul si cu ingrediente la alegere cam ce gasiti in camara.

15 mai 2013

Tort de OREO by Ami

   Biscuitii oreo sant preferati la mine acasa deci sant facuti foarte des asadar am inventat si un tort, care este usor de preparat si foarte foarte bun si aratos.

10 mai 2013

Tort Dobos 7 foi

   Dobosul, " OOooo " este un desert foare vechi si foarte bun. Aceasta este o reteta clasica de dobos care se apropie cel mai mult de reteta originala si foile nu sant greu de facut.

8 mai 2013

Paine cu leurda

   Am prins gustul leurdei deci am folosit acest ingredient nou pentru mine si la prepararea unei paini care a iesit foarte buna. Iata reteta de la cum am preparat aceasta paine delicioasa.

7 mai 2013

Peste Platica la grill

   Este cea mai simpla si buna reteta de peste la gril sau gratar. Reteta este facuta din 2 pesti unul mai mic si unul mai mare, din pacate am omis sa cantaresc pestii pe care i-am primit de la renumitul var pescar ( Mircea ) care se mai gandeste si la noi cand prinde cate ceva. Sa nu mai prisosim cu vorba, sa trecem la fapte :)) .