24 oct. 2012

Ciuperci umplute


Ingrediente:
- 1 kg ciuperci cat mai mari
- 1 conserva de ciuperci
- 1 ou
- 2 cepe
- 2 catei usturoi
- 3 linguri smantana
- sare de mare
- piper
- ardei iute optional
- patrunjel verde
- marar

Prepararea:
- ceapa si usturoiul se calesc cu putina apa apoi se adauga coditele de la ciupercile proaspete, cele din conserva, sarea, piperul, mararul, patrunjelu, ardeiul si se ia de pe foc ca sa se raceasca putin pe urma se adauga jumatate din oul batut si umplem palaria ciuperci cu compozitia. Dupa care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt  si le coacem 30 minute la 180 grade. La jumatatea timpului se pune oul ramas amestecat cu smantana si ornamentam fiecare ciuperca cu cate un mot.
Servirea:
- se serveste atat ca aperitiv cat ca si garnitura la un fel principal.
Pofta buna !!!












Niciun comentariu: